Over mij

Mag ik mij even voorstellen?

Mijn naam is Hedwig Verpaalen en ik ben bewindvoerder en budgetbeheerder.

De afgelopen vijfentwintig jaar ben ik als bedrijfskundige werkzaam geweest bij diverse bedrijven. Daarnaast ben ik al jaren actief bij een kringloop- en ontruimingsbedrijf.

Vanuit mijn achtergrond als bedrijfskundig ingenieur en vrijwilliger in de sociale sfeer, heb ik zowel een sterk zakelijk inzicht als een praktische, mensgerichte instelling ontwikkeld. Het oplossen van financiële en persoonlijke problemen is zo voor mij een tweede natuur geworden.

Zowel in mijn werk als in mijn privéleven heb ik ervaren dat steeds meer mensen tussen wal en schip vallen en het zonder hulp niet redden in onze samenleving. Aangezien het helpen van mensen voor mij altijd een vanzelfsprekendheid is geweest, ging ik in mijn vrije tijd steeds vaker, aan steeds meer mensen bijstand verlenen. Ik merkte daarbij dat mijn kennis en kunde erg goed van pas kwam, bijvoorbeeld bij het regelen van belastingzaken en schulden, en dat ik veel mensen weer op de rit heb kunnen krijgen. Daarom heb ik besloten van mijn hulpverlening mijn vak te maken, en ben ik professioneel bewindvoerder geworden.

Wat kunt u van mij verwachten?

Ik help mensen met financiële problemen door stabilisatie van de financiën. Ook acht ik het tot mijn taak om de zelfredzaamheid van mensen te bevorderen. Ik los de schuldenproblematiek van een cliënt niet op maar zal mij tot het uiterste inspannen om mijn cliënten te begeleiden naar de juiste instanties die dat wel zouden kunnen.

Behoefte aan meer informatie?

Neem geheel vrijblijvend contact op.

Wilt u meer informatie, bel 06-18500814 of stuur een mail naar Verpaalen@BewindEnBudgetbeheer.nl